BT's logotype

BT

News · Copenhagen, Denmark
Description
Hør vores ansvarshavende chefredaktør, Michael Dyrby, fortælle mere.
https://vimeo.com/273333646
ET BRAND TIL ALT
B.T. har samlet et af Danmarks største nyhedssites og Danmarks mest læste avis under ét brand - med én redaktionel profil og én fælles målgruppe. De vil have godt selskab, ingen sure miner, og nyheder, sport og underholdning, mens det sker. Kort og godt, først på mobilen og i Danmarks største avis

B.T.B
Bedst dækning, flest kreative muligheder for native og klassisk annoncering, alle de købeglade brugere og læsere samt trygt og godt selskab for dit brand. Det er vaskeægte B.T.Business.

bt.dk, B.T. og B.T.metro har til sammen landets højeste reach med over 1 mio. attraktive daglige brugere og læsere. Kort sagt, de bedste muligheder for at bringe dig tæt på dem, du gerne vil i snak med.

Landets højeste reach giver dig de optimale muligheder for at lave den bedste løsning. Uanset om det er native, kreative løsninger eller klassisk annoncering.

bt.dk og B.T.metro er gratis for brugerne og læserne, så vi lever af at gøre dig glad. Og kræver det, at vi skal finde nye måder og formater, er vi klar – på mobilen og i Danmarks største avis.
25-54
Age
50%
Males
50%
Females
Click the button on products to create an inquiry